Wimperextensions

Wat zijn wimperextensions?

wimperextensies

Links: zonder wimperextensions, rechts: na de behandeling

Lange wimpers geven een mooie oogopslag. Gelukkig is deze prachtige aanblik nu voor iedereen verkrijgbaar dankzij wimperextensions. Dit zijn verlengingen van de eigen wimperhaartjes. De wimpers worden langer gemaakt door aan iedere wimper een kunstwimper te bevestigen die de natuurlijke wimper geheel bedekt. Met het blote oog zijn wimperextensions niet van echte wimpers te onderscheiden.

Het aanbrengen van wimperextensions is precisiewerk; de behandeling duurt anderhalf uur, maar het resultaat is daar ook naar. Drie tot vier weken nadat de extensions zijn aangebracht, volgt een kortere nabehandeling om de extensions bij te werken.

 

Wat is het effect van wimperextensions?

De wimperextensions zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en lengtes. Hierdoor kunnen ze natuurlijk overkomen, maar ook opvallend; het is maar net waar u voor kiest.

Afhankelijk van de kleur en de lengte, kunnen wimperextensions zelfs nog natuurlijker overkomen dan de eigen wimpers met mascara. De extensions zijn immers niet van de eigen wimpers te onderscheiden en mascara wil nog wel eens klonteren. Voor een feestje zijn lange wimperextensions in opvallende kleuren favoriet. Deze kunnen als touch matchen bij de ogen, make-up en/of outfit.

 

Voor wie zijn wimperextensions geschikt?

De extensions maken niet alleen mooier, ze zijn ook tijdbesparend. Mascara en/of wimpertangen zijn immers niet meer nodig. Wimperextensions zijn voor bijna iedereen geschikt. Voor mensen met weinig, heel lichte en/of korte wimpers zijn ze een uitkomst.

De extensions zijn semipermanent en blijven ongeveer zes weken zitten. Ze laten niet los tijdens het zwemmen of douchen.