Veelgestelde vragen (FAQs)

Hieronder ziet u de vragen die ons het meest gesteld worden ('V?'). De bijbehorende antwoorden staan eronder ('A.').
Heeft u een vraag en komt deze niet voor in de opsomming hieronder? Of is het antwoord niet duidelijk genoeg? Schroom dan niet en neem alstublieft contact met ons op. Wij zijn op werktijden bereikbaar op telefoonnummer (058) 215 31 89. U kunt uw vraag ook stellen via onze contactpagina of mailen naar info@salonaloe.nl.

V?

Hoe lang van te voren kan ik een afspraak nog verplaatsen?

A.

Als u een al gemaakte afspraak wilt verzetten, verzoeken wij u dit zo snel mogelijk te doen, uiterlijk 24 uur voor aanvang.

V?

Waarom staan niet alle behandelingen op de website beschreven?

A.

Voor sommige huidaandoeningen, zoals rimpels, acne en bultjes, heeft Salon Aloë veel verschillende behandelmethodes in het assortiment. Welke behandeling het meest geschikt is, is onder meer afhankelijk van de aandoening, de (onder)soort, uw huidconditie en het huidtype. Om teleurstellingen te voorkomen en geen verkeerde verwachtingen te scheppen, staan sommige behandelingen daarom niet op de website.
Onze specialistes praten u graag telefonisch bij en kunnen doorgaans pas beslissen voor welke methodes u zoal in aanmerking komt, nadat ze uw huid zelf hebben gezien.