Wenkbrauwen verduidelijken

Voor degenen zonder mooie, volle wenkbrauwen is er goed nieuws. Met permanente make-up kunnen ze prachtig worden bijgetekend zodat ze de ogen onder alle omstandigheden een elegante expressie geven.

Weinig wenkbrauwen 1-a Weinig wenkbrauwen 1-b

Hoe worden wenkbrauwen met permanente make-up verduidelijkt?

Permanente make-up bestaat uit kleurpigmenten die met een naald worden aangebracht in de bovenste huidlagen. De techniek lijkt op tatoeëren, maar het pigment komt minder diep in de huid terecht.

Het zetten van permanente make-up gebeurt in twee behandelingen. Bij het maken van de eerste afspraak wordt u verzocht om naar de salon te komen met de door uzelf aangebrachte make-up. Voorafgaand aan de behandeling, bespreekt u samen met de schoonheidsspecialiste de mogelijkheden, maakt u een keuze uit de pigmentkleur(en) en wordt het model bepaald. Na goedkeuring van het door de schoonheidsspecialiste getekende proefmodel, volgt het inbrengen van de pigmenten.

De eerste behandeling duurt in totaal ongeveer anderhalf uur. Na een helingsperiode van zes weken, volgt de tweede behandeling die ongeveer een uur in beslag neemt. Daarin wordt de permanente make-up zo nodig bijgewerkt en geperfectioneerd.

Weinig wenkbrauwen 3-a Weinig wenkbrauwen 3-b

Wat is het effect van wenkbrauwen verduidelijken met permanente make-up?

De totale gezichtsuitdrukking verandert als de vorm van de wenkbrauwen wordt aangepast met permanente make-up. Er is veel mogelijk. Zo zijn er allerlei kleuren waaruit gekozen kan worden. Het resultaat kan heel natuurlijk matchen bij de hoofdhaarkleur en/of de kleur van de ogen accentueren.

 

Voor welke huidtypes is het verduidelijken van de wenkbrauwen met permanente make-up geschikt?

Permanente make-up is heerlijk praktisch en voor bijna iedereen weggelegd. U bespaart vooral tijd en bent onder alle (weers)omstandigheden verzekerd van een piekfijn verzorgd uiterlijk. Permanente make-up kan uitkomst bieden als wenkbrauwen door ouderdom, ziekte of veelvuldig epileren geheel of gedeeltelijk zijn verdwenen. Afhankelijk van het huidtype, de inktsoort en -kleur, vervaagt het pigment van permanente make-up na ongeveer een tot vijf jaar. Doorgaans moet de permanente wenkbrauwmake-up na anderhalf jaar weer worden bijgewerkt.

Weinig wenkbrauwen 2-a Weinig wenkbrauwen 2-b

Paramedische indicaties

Voor mensen met de aandoening alopecia totalis (pleksgewijze kaalheid, waarbij ook de wenkbrauwharen uitvallen en de wimpers bijzonder kort zijn), kan (natuurlijk ogende) permanente make-up de gezichtsexpressie vergroten.

 

Werkwijze van Salon Aloë

Salon Aloë werkt volgens de hygiënenormen van de GGD en onze pigmenten vallen onder de Voedsel en warenwet.

 

Weinig wenkbrauwen 4-a Weinig wenkbrauwen 4-b