Verven en/of epileren van wenkbrauwen en wimpers

Waarom wenkbrauwen en wimpers verven en/of epileren?

De kleur van uw wimpers en de vorm en tint van uw wenkbrauwen geven uw ogen en gezicht expressie. Dankzij het verven en epileren van uw wenkbrauwen en wimpers, verfraait de gehele uitstraling van uw gezicht op een natuurlijke wijze.

 

Wat houdt het verven en/of epileren van wenkbrauwen en wimpers in?

Voorafgaand aan de behandeling kunt u aan onze ervaren schoonheidsspecialiste uw wensen kenbaar maken. Als u zich voor een speciale gelegenheid wilt laten verzorgen (bijvoorbeeld een bruiloft of vakantie), wordt dit uiteraard in de behandelwijze meegenomen. Het epileren van wenkbrauwen is het met een pincet verwijderen (uittrekken) van de wenkbrauwhaartjes en haarworteltjes. Hierdoor krijgt u een open en elegante oogopslag en kunnen uw ogenleden er gelift uitzien. Het verven van de wimpers en wenkbrauwen is onschadelijk voor uw ogen. Tijdens de behandeling kunt u wel een lichte prikkeling voelen, maar deze verdwijnt na afloop vanzelf.

 

Wat is het effect van het verven en/of epileren van wenkbrauwen en wimpers?

Na afloop van de behandeling is uw aanblik verzorgd en sprekend. Uw gehele uitstraling is mooier geworden. Geverfde wimpers en wenkbrauwen vervagen geleidelijk. Het effect is drie tot zes weken zichtbaar. Geëpileerde wenkbrauwhaartjes groeien langzaam weer terug.

Dankzij geverfde wimpers en wenkbrauwen hoeft u zich (bijvoorbeeld tijdens een strandvakantie) niet meer druk te maken over uitgelopen mascara. Wilt u (bijvoorbeeld voor een etentje tijdens de vakantie) niet alleen kleur maar ook meer volume in uw wimpers? Dan kunt u altijd nog mascara aanbrengen, of de wimpers niet laten verven, maar wimperextensions laten zetten. Deze blijven ongeveer zes weken zitten. Uw wenkbrauwen kunt u ook met permanente make-up laten pigmenteren. Dit blijft ongeveer een tot drie jaar zichtbaar, afhankelijk van het huidtype.

 

Voor welke huidtypes en haarkleuren is het verven en/of epileren van wenkbrauwen en wimpers geschikt?

Vooral mensen met lichte wimpers en wenkbrauwen zijn gebaat bij het verven. Het epileren van de wenkbrauwen is geschikt voor iedereen.