Vale huidskleur verhelpen

Wat is een vale huidskleur?

Vooral in de herfst en winter oogt de huid soms grauw, dof en vaal. Dankzij een behandeling in onze salon kunt u weer een stralende, frisse aanblik krijgen.

Hoe is een vale huidskleur te verhelpen?

Als de vale kleur het resultaat is van een ongezonde levensstijl, bijvoorbeeld roken, dan kunt u zelf veel doen om het tij te keren. Maar een behandeling in onze salon kan op zichzelf ook al wonderen doen. Zo optimaliseert de doorbloeding dankzij een Japanse facelift massage. En als de vale kleur wordt veroorzaakt door veel dode huidlagen (als gevolg van zonnebaden bijvoorbeeld), dan biedt microdermabrasie of een milde peeling uitkomst. Welke behandeling voor uw huid het meest geschikt is, blijkt pas na een huidanalyse. Deze gaat daarom aan de behandeling vooraf. De kosten voor een huidanalyse bedragen € 10,--. Dit bedrag wordt verrekend met de eerste behandeling als deze plaatsvindt binnen een maand.

Wat is het effect van een behandeling om een vale huidskleur te verhelpen?

Voor welke behandeling ook gekozen wordt: uw huid krijgt er weer een gezonde, frisse aanblik van. Afhankelijk van de behandeling verfijnt eveneens de structuur (met microdermabrasie of een peeling) of gaat gaat uw gezicht weer stralen (met de Japanse facelift massage).

Welke huidtypes komen in aanmerking voor een behandeling tegen een vale huidskleur?

Ieder huidtype dat vermoeid oogt, futloos is en een grauwe teint heeft, zal verbeteren dankzij een behandeling in onze salon.