Radiofrequentie-behandeling

Wat houdt de radiofrequentie-behandeling in?

De prettige radiofrequentie-behandeling heeft een onmiddellijk zichtbaar 'liftend' effect. De behandeling is gebaseerd op geluidsgolven. Deze veroorzaken een trilling die doorwerkt tot in de middelste huidlagen. Om die reden wordt radiofrequentie ook wel een no needle meso therapy genoemd (meso betekent midden en staat voor de middelste huidlagen).

Tijdens de behandeling glijdt een apparaat over de huid en de geluidsgolven die het apparaat uitzendt, verwarmen het lichaamseigen collageen in de huid. Dit werkt ontspannend en resulteert tegelijkertijd in een verstrakking van de huid. Daarom ziet de huid er direct na de behandeling gelift uit. Een ander positief effect is dat radiofrequentie nog twee tot drie maanden doorwerkt: het bewerkstelligt een natuurlijke en gezonde collageenvorming.

 

Wat is het effect van de radiofrequentie-behandeling?

Na de behandeling zijn de gezichtscontouren meteen opmerkelijk verbeterd. Het gelaat en de hals zien er gelift uit, zonder enig chirurgisch ingrijpen. Fijne rimpeltjes, lijntjes en oogcontouren zijn strakgetrokken. De huid is nauwelijks aangedaan of rood. In een later stadium resulteert de natuurlijke aanmaak van collageen opnieuw in een verbetering van de huidkwaliteit, zowel voor wat de structuur als de stevigheid ervan betreft.

 

Voor welk huidtype en -conditie is de radiofrequentie-behandeling bedoeld?

Radiofrequentie is geschikt als eenmalige behandeling, bijvoorbeeld voor aanvang van een feestje of bruiloft. De behandeling geeft in kuurverband nog meer en ook een langduriger resultaat. De geluidsgolven hebben op de lange termijn een verjongend effect op de huid. De behandeling is vooral geschikt voor een verslapte huid met fijne rimpeltjes en kraaienpootjes.