O2 Intraceuticals infusion

Wat houdt de behandeling met O2 Intraceuticals in?

Het prachtige resultaat van deze innovatieve behandeling is direct zichtbaar én voelbaar. Het succes van O2 Intraceuticals infusion heeft een drieledige oorzaak. Ten eerste worden serums gebruikt met hoogwaardige ingrediënten, zoals hyaluronzuur (dat bijzonder goed hydrateert) en de vitamines A, C en E (dit zijn krachtige antioxidanten).

Intraceuticals info

Ten tweede komt het Intraceutivals-serum bijzonder diep in de huid terecht; vandaar de term infusion. Dit gebeurt met de nieuwste technologische mogelijkheden op dermatologisch gebied: een door O2 Intraceuticals ontwikkeld apparaat, dat de serums onder hoge druk op de huid sprayt; een prettige sensatie.

Ten derde is het mogelijk de serums te sprayen omdat ze in het apparaat worden gemengd met zuurstof (O2). Het gebruik van hyperbarische zuurstof (hyperbaar betekent: onder hoge druk) is afkomstig uit de medische wereld. Daarin wordt al langer zuurstof gebruikt vanwege de heilzame werking op de huid.

 

Wat is het effect van de O2 Intraceuticals infusion?

Na de Intraceuticals infusion oogt de huid fris en gelift. Omdat de vochthuishouding is geoptimaliseerd en de huid is verzadigd, verminderen de lijntjes en fijne rimpels. Hierdoor ziet de huid er veel jonger uit. Bovendien voelt de huid ook prettiger, steviger en elastischer aan.

 

Voor welke huidcondities is de behandeling met O2 Intraceuticals bedoeld?

De behandeling met O2 Intraceuticals Infusion is geschikt voor een vermoeide en/of verslapte huid met enige rimpelvorming. Een eenmalige behandeling heeft onmiddellijk effect. In kuurverband zullen de behandelingen langer en meer resultaat sorteren.

 

Een Engelstalig filmpje, met veel informatie over de Intraceuticals behandeling en beelden van het aanbrengen van het serum op gezichten van modellen (voorafgaand aan een modeshow), is te bekijken via deze link: Intraceuticals op Youtube.