Milde peeling

Wat houdt de milde peeling in?

De milde peeling is een prettige behandeling waarbij de bovenste, dode huidlaag wordt verwijderd. Na de reiniging van uw huid, brengt de schoonheidsspecialiste de peeling aan op uw gelaat. De natuurlijke, zachte ingrediënten van de substantie lossen de dode huidcellen op, dit is in het geheel niet pijnlijk. Zodra de peeling is uitgewerkt, verwijdert de schoonheidsspecialiste de restanten en krijgt u verzorgingsproducten en make-up op, of wordt er gestart met een vervolgbehandeling.

 

Wat is het effect van de milde peeling?

Na de peeling ziet uw huid er jonger en frisser uit. Fijne lijntjes en rimpels vervagen, de teint verbetert en de structuur verfijnt. De dermis reageert na de peeling ook beter op huidverzorgingsproducten en vervolgbehandelingen, zoals maskers. Vermijd tot ongeveer een week na de peeling direct zonlicht en breng over uw dagcrème zonnebrandcrème aan.

Tip: scrub voor een beter effect de huid drie á vier dagen na de behandeling. Hierdoor voorkomt u een overproductie van de bovenste huidlagen als reactie op de peeling. Hydrateer uw huid in de eerste week extra.

 

Voor welke huidtypes is de milde peeling geschikt?

De milde peeling is een goede oppepper voor alle huidtypes. Bij de normale tot rijpere huid verfrist de aanblik door de verbetering van de teint en het vervagen van (beginnende) rimpels en lijntjes. De structuur van de gecombineerde tot vettere huid verfijnt dankzij de peeling. De peeling voorkomt ook verstoppingen en ontstekingen. Een eenmalige behandeling is een oppepper voor de huid, de ontvankelijkheid verbetert voor overige producten en behandelingen, zoals maskers. In kuurverband verbetert de algemene huidconditie aanmerkelijk.