Kleine reiniging

Wat houdt een kleine reiniging in?

De kleine reiniging start met het oppervlakkig schoonmaken van uw huid. Hierna volgt een huidanalyse. Hoe de behandeling verder verloopt, is afhankelijk van de uitkomst van de analyse en de informatie die u de schoonheidsspecialiste geeft. Voor de een kan een scrub of milde peeling heilzaam zijn. Voor de ander is het aanbrengen van warme kompressen het beste, waarna onzuiverheden verwijderd kunnen worden, zoals comedonen (mee-eters), acne (pukkels) en gerstekorrels. De kleine reinigingsbehandeling eindigt met een dagverzorging die de schoonheidsspecialiste op uw huid aanbrengt en een advies over hoe u uw huidconditie kunt verbeteren.

 

Wat is het effect van een kleine reiniging?

Kort maar krachtig, zo kan de kleine reinigingsbehandeling worden omschreven. Uw huid krijgt een flinke oppepper en zal hier een tot twee weken van profiteren. Uw huid straalt en ziet er verzorgd en fris uit.

 

Voor welk huidtype is de kleine reiniging geschikt?

De kleine reiniging is goed voor ieder huidtype omdat de schoonheidsspecialiste de behandeling aanpast aan de behoeftes van iedere huid. Een eenmalige behandeling werpt vruchten af, maar vooral in kuurverband zal de kleine reiniging een wezenlijk verbetering van uw huidconditie bewerkstelligen.