Japanse facelift massage

Wat houdt een Japanse facelift massage in?

Deze nieuwe, innovatieve massagetechniek is in korte tijd heel populair geworden. Het succes mag geen wonder heten, vanwege de zeer goede resultaten. Tijdens de behandeling van anderhalf uur komen specifieke massagegrepen uit verschillende (eeuwenoude) Oosterse disciplines op een uitgebalanceerde wijze samen.

De Japanse facelift massage is zeer intensief maar toch aangenaam en bijzonder ontspannend. De behandeling is gericht op het opheffen van blokkades en het vrijmaken en afvoeren van afvalstoffen. Om de behandeling zo effectief mogelijk te maken, wordt tijdens de massage niet of nauwelijks gesproken.

De behandeling start met het aanbrengen van een ontgiftend masker van modder en algen. Dit wordt vochtig gehouden met een papieren masker gedrenkt in zeewater. Hierna worden elementen uit de drainage (een massagetechniek die het lymfesysteem aanspoort) gecombineerd met grepen uit de bindweefselmassage (bindweefsel bevindt zich tussen de huidlagen en de spieren). Zowel de activering van het lymfesysteem als de betere doorbloeding van het bindweefsel, werken ontgiftend. Andere massagetechnieken en stimuleringen van drukpunten heffen blokkades op in de gezichtsmeridianen (dit zijn kanaaltjes in ons lichaam waardoor levensenergie stroomt). De behandeling wordt afgesloten met  van een hydraterend collageen masker.

 

Wat is het effect van de Japanse facelift massage?

Mensen voelen zich na deze stevige, maar niet pijnlijke massage meestal herboren, en dat is duidelijk te zien aan hun stralende gezicht. Het gelaat ziet er frisser en jonger uit. Vanwege de opzienbarende resultaten, wordt de term ‘facelift’ gebruikt.

 

Voor welk huidtype en welke huidconditie is de Japanse facelift massage geschikt?

De Japanse facelift massage verlost het gezicht van spanningen en afvalstoffen. De behandeling werkt bijzonder ontspannend en ontgiftend. De huid wordt gehydrateerd en de doorbloeding geactiveerd. Het resultaat is altijd positief, maar vooral gestreste en vermoeide huiden hebben er veel baat bij.

 

Voor een interview met Karin, over de effecten van de Japanse facelift massage, klikt u hier.