Complete gelaatbehandeling met essentiële oliën

Wat houdt de complete gelaatbehandeling met essentiële oliën in?

De effecten van de complete gezichtsbehandeling zijn uitstekend te intensiveren als u kiest voor een uitbreiding met essentiële en/of aromatische oliën. Deze behandeling is voor ieder huidtype geschikt. Onze schoonheidsspecialiste zal in overleg met u vooraf de olie kiezen die u het beste bevalt en het beste bij uw huid past. De geur en textuur van de kwalitatief hoogstaande oliën zorgen voor een heerlijke beleving van de behandeling.

 

De complete gezichtsbehandeling met essentiële en/of aromatische olie houdt het volgende in:

• reiniging van het gezicht
• epileren van de wenkbrauwen
• vapozone , uitreinigen van mee-eters, gerstekorrels.
• massage van gezicht, hals en decolleté met olie passend bij uw huidtype
• masker
• make-up

 

Het effect van de complete gelaatbehandeling met essentiële oliën

De complete gezichtsbehandeling met essentiële en/of aromatische oliën geeft uw huid precies wat nodig is. Voor ieder huidtype zijn er namelijk oliesoorten voorhanden met de gewenste eigenschappen, zoals hydraterend, verstevigend of egaliserend. Na afloop straalt u en voelt u zich heerlijk ontspannen. Uw huid is zacht, schoon, doorbloed en ziet er goed uit.

 

Voor welke huid is de complete gelaatbehandeling met essentiële oliën geschikt?

De toevoeging van essentiële en/of aromatische oliën aan de complete gezichtsbehandeling is voor ieder huidtype geschikt, maar zal vooral veel effect hebben op de droge en vermoeide huid. Een eenmalige behandeling is een genot en zal uw huid vitaliseren, in kuurverband zal het effect langer merkbaar zijn (een keer in de vier tot zes weken)