Bio-peeling van Neoderma

Maskergezicht Bio-Peeling_TreatmentWat houdt de Bio-peeling in?

De Bio-peeling is een unieke biologische kruidenpeeling van Neoderma, ontwikkeld door een dermatoloog, die is gespecialiseerd in cosmetica. De peeling bevat onder meer een combinatie van algen, puur natuurlijke kruidenvezels en essentiële oliën.

Na de reiniging van uw huid, wordt de substantie op uw gelaat aangebracht. Deze heeft een bruin-groene kleur en lijkt wel wat op modder. U voelt de ingrediënten hun heilzame invloed uitoefenen. Zodra de peeling is uitgewerkt, verwijdert de schoonheidsspecialiste de restanten en brengt zij u een kalmerend masker aan op uw gelaat. Hierna volgen verzorgingsproducten of wordt er gestart met een vervolgbehandeling.

De Bio-peeling is niet agressief, de huid vervelt niet tot weinig, wordt niet rood en de peeling doet ook geen pijn. De voordelen: u hoeft niet thuis te blijven en u kunt zich gewoon opmaken.

 

Het effect van de Bio-peeling

De Neoderma Bio-peeling bevordert de celvernieuwing en de productie van zowel collageen als elastine. Tevens verhoogt het de immuniteit van de huid en worden alle functies van de huid genormaliseerd. Uw huid ziet er jonger en frisser uit. Fijne lijntjes, rimpels, littekens, striae, levervlekken en/of overmatige pigmentatie vervagen, de teint verbetert en de structuur verfijnt. De dermis reageert na de peeling ook beter op huidverzorgingsproducten of -behandelingen.

Na de behandeling werkt de peeling nog tien dagen door in de huid, daarom adviseren wij om Neoderma huidverzorgingsproducten voor thuis te gebruiken. Ingrediënten van deze huidverzorgingsproducten ondersteunen namelijk de werking van de Bio-peelling.

 

Voor welke huid is de Bio-peeling geschikt?

De Neoderma Bio-peeling is geschikt voor alle huidtype, zowel voor het gezicht als lichaam en voor de lichte, getinte en donkere huid. De peeling kan het gehele jaar worden uitgevoerd, ook in de zomermaanden. De behandeling is preventief, eens per maand of in kuurverband toepasbaar.

De Bio-peeling biedt oplossingen voor diverste huidproblemen als:
• acne en/of een vette huid (ook in combinatie met Rebancing treatment)
• overmatige pigmentatie (ook in combinatie met Neo-white treatment)
• levervlekken (ook in combinatie met Neo-white treatment)
• oppervlakkige littekens
• grove poriën
• fijne rimpels en de preventie van rimpels