Bio-peeling light treatment van Neoderma

Wat houdt de Bio-peeling light treatment in?

De Bio-peeling light treatment van Neoderma is een heel milde peeling voor de extreem gevoelige, allergische en/of dunne huid. Na de reiniging van uw huid, wordt de substantie op uw gelaat aangebracht. Deze heeft een lichtbruine kleur. U voelt de ingrediënten hun heilzame invloed uitoefenen. Zodra de peeling is uitgewerkt, verwijdert de schoonheidsspecialiste de restanten en brengt zij u een kalmerend masker aan op uw gelaat. Hierna volgen verzorgingsproducten of wordt er gestart met een vervolgbehandeling.

 

Het effect van de Bio-peeling light treatment

Na de peeling ziet uw huid er jonger en frisser uit. Fijne lijntjes en rimpels vervagen, de teint verbetert en de structuur verfijnt. De dermis reageert na de peeling ook beter op huidverzorgingsproducten of -behandelingen.

De aanbevolen verzorging voor thuis na de Bio-peeling of Bio-peeling light raden wij aan om uw huid te verzorgen als volgt:
• Reinig de huid met producten die voor uw huid geschikt zijn.
Tone uw huid met Tonic lotion of Herbal lotion.
• Verzorg de huid met Blue blood gel en/of serum, gevolgd door een 24-uurs crème.
• Bescherm de huid met Blue blood sun cream.

 

Tip: scrub voor een beter effect de huid drie á vier dagen na de behandeling met Neoderma Face luster of Apricot & Almond scrub. Hiermee verwijdert u de dode huidcellen. Breng eventueel Neoderma Hydration moisturizing mask aan als nachtcrème voor extra hydratatie.

 

Voor welke huid is de Bio-peeling light treatment geschikt?

De Bio-peeling light treatment van Neoderma is geschikt voor de extreem gevoelige, allergische en/of dunne huid met bijvoorbeeld couperose en rosacea. De Bio-peeling light kan eenmaal per week worden toegepast als losse behandeling, of in kuurverband. Tevens kan deze behandeling worden gecombineerd met alle overige behandelingen van Neoderma. Speciaal aanbevolen zijn de Apaline huidverzorginsproducten.