Neo-white treatment

De pigmentatie van de huid kan veranderen door UV-straling, de voortschrijdende leeftijd, medicijnen, zwangerschap, hormonale schommelingen en de anticonceptiepil. Als reactie op zonlicht bijvoorbeeld, reageren melanocyten met een toename van melanosomen en wordt de huid donkerder. De productie van melanine is in wezen een beschermingsmechanisme van de huid. Maar het resultaat wordt soms minder mooi gevonden.

 

Wat houdt de behandeling met de Neo-white treatment in?

Neo-White_Treatment

Als u zich stoort aan pigment-, ouderdomsvlekken of andere vormen van overpigmentatie, kiest u voor de Neo-white treatment van Neoderma. De huid wordt lichter van kleur dankzij de actieve ingrediënten van hoge kwaliteit. Dit zijn onder meer: algen, vitamine C en plantenextracten van waterkers, duizendblad, zoethout, berendruif, druiven en moerbei. Deze therapie is ook geschikt voor het bleken van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken.

Na de reiniging van uw huid, wordt de Neo-white treatment op uw huid aangebracht. Dit is een scala van producten, waaronder een masker met een witte kleur. Zodra de producten zijn uitgewerkt, verwijdert de schoonheidsspecialiste de restanten en brengt zij verzorgingsproducten aan. De Neo-white treatment kan goed worden gecombineerd met de Bio-peeling.

 

Wat is het effect van de Neo-white treatment?

De huid wordt lichter, stralender en frisser dankzij de natuurlijke ingrediënten die de celvernieuwing stimuleren en de tyrosinase-enzymatische activiteit belemmeren. Hierdoor verminderen overpigmentatie en ouderdomsvlekken.

 

Welke huidaandoeningen zijn goed te behandelen met de Neo-white treatment?

De Neo-white treatment is geschikt voor het behandelen van pigment- en ouderdomsvlekken, zwangerschapsmaskers, en andere vormen van overpigmentatie.