Cryobehandeling

Wat houdt een cryobehandeling in?

De heerlijke cryobehandeling voor hals en gelaat bestaat uit drie maskers die over elkaar heen in de huid worden gemasseerd. De ingrediënten van de maskers en de volgorde waarin ze worden aangebracht, zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd om de huid zo optimaal mogelijk te hydrateren. De maskers bevatten onder meer een combinatie van Base Dergyl ADN-gehalte en hyaluronzuur. Als de maskers hun werking hebben gedaan, sluit een massage met een hydroserum de behandeling af.

 

Wat is het effect van een cryobehandeling?

Na de cryobehandeling is de huid fris, ontspannen en bijzonder goed gehydrateerd. Dankzij de verstevigende en celvernieuwende effecten van de behandeling, verbetert de huidconditie aanzienlijk.

 

Voor welk huidtype is de cryobehandeling bestemd?

De cryobehandeling is geschikt voor een vochtarme of vermoeide huid, maar ook om fijne rimpeltjes tegen te gaan. Een eenmalige behandeling is heerlijk ‘liftend’ voor de huid. In kuurverband zullen cryobehandelingen nóg meer en een langduriger effect sorteren. Deze therapie kan uitstekend gecombineerd worden met een complete gezichtsbehandeling.