Brightning treatment

De pigmentatie van de huid kan veranderen door UV-straling, de voortschrijdende leeftijd, medicijnen, zwangerschap, hormonale schommelingen en de anticonceptiepil. Als reactie op zonlicht bijvoorbeeld, reageren melanocyten met een toename van melanosomen en wordt de huid donkerder. De productie van melanine is in wezen een beschermingsmechanisme van de huid. Maar het resultaat wordt soms minder mooi gevonden.

Wat houdt de behandeling met de Brightning treatment in?

Neo-White_Treatment

Als u zich stoort aan pigment-, ouderdomsvlekken of andere vormen van overpigmentatie, kiest u voor de Brightning treatment. De huid wordt lichter van kleur dankzij de actieve ingrediënten van hoge kwaliteit. Dit zijn onder meer: oligopeptides, rijst derivaten phytic acid, antioxidant zinc glycinate en rode en bruine algen helpen de melanine te reguleren en deze bij de bron aan te pakken. Deze therapie is ook geschikt voor het bleken van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken.

Na de reiniging van uw huid, wordt de Brightning treatment op uw huid aangebracht. Dit is een scala van producten, waaronder een masker met een witte kleur. Zodra de producten zijn uitgewerkt, verwijdert de schoonheidsspecialiste de restanten en brengt zij verzorgingsproducten aan.

 

Wat is het effect van de Brightning treatment?

De huid wordt lichter, stralender en frisser dankzij de natuurlijke ingrediënten die de celvernieuwing stimuleren en de vorming van nieuw pigment belemmeren. Hierdoor verminderen overpigmentatie en ouderdomsvlekken.

 

Welke huidaandoeningen zijn goed te behandelen met de Brightning treatment?

De Brightning treatment is geschikt voor het behandelen van pigment- en ouderdomsvlekken, zwangerschapsmaskers, en andere vormen van overpigmentatie.